sunnuntai 3. maaliskuuta 2024

#Viherrakentaminen #Tampere Kangasala Ylöjärvi Lempäälä Pirkkala Nokia Pirkanmaa: Asutun tai asumattoman kiinteistön raivaukset, esim kuolinpesä jäänyt hoitamatta. Huomio: Kantoja ei tarvitse jyrsiä, tekee niistä esim kukkapenkin tai pensasmustikalle istutuspenkin, niin hyvä kasvualusta ja silmäniloa tasamaan sijaan

Video yllä mallisuoritus kuinka homma sujuu kuten tässä blogipäivityksessäni alla lisää kuvina ja videoina: Isotuomipihlaja pensasaita Pensasaitojen leikkaukset Ylöjärvi Tampere 4.7.2022 v1 Käteisellä edetään tilatuissa piha- ja puutarhatyökohteissa. Kotitalousvähennysoikeus kotitalouksille.
-----------
Marjatuomipihlaja-aidan leikkaus Niihama siirtolapuutarhalla:

-------

Omenapuiden leikkausten aika nyt maaliskuulta toukokuun eka viikolle ja sitten uudestaan juhannuksesta syksylle: Pihapuiden omenapuiden leikkaukset Tampere 20.4.2023 Talonmiespalvelu@gmail.com tiedustelunne v4 
Yhteys talonmiespalvelu@gmail.com https://Omenapuiden-leikkaukset.blogspot.com
-----------------
 
#Viherrakentaminen Tampere Kangasala Ylöjärvi Lempäälä Pirkkala Nokia Pirkanmaa: Asutun tai asumattoman kiinteistön raivaukset  (esim kuolinpesä jäänyt hoitamatta). 

#Huomio: Kantoja ei tarvitse jyrsiä, tekee niistä esim kukkapenkin tai pensasmustikalle istutuspenkin, niin hyvä kasvualusta ja silmäniloa tasamaan sijaan)
-------------------------------------------------------------
Katso alla olevista blogeista (+ niissä olevista videoista) lisää:

Tilaa Pihametsuri Tampere Stihl MS 500i W Tarjoilualustojen pihapenkkien sahaajaksi pihamännyistä
 Talonmiespalvelu@gmail.com 10.6.2023 kuva33


#Pihapuiden #kaatopalvelumme https://Puunkaataja-Tampere.blogspot.om Olavi Lehto monipuolinen osaaja

Puunkaadot oheiseen tapaan kuten videoilla:

On sitten iso tai pieni ;) hoituu, mutta kiipeilykaatoja en tee:
Teräsharavalla lapiolla alustamuokkaus Puutarhajyrsin Viking585 Talonmiespalvelu@gmail.com tilaukset k7


Teräsharavalla lapiolla alustamuokkaus Puutarhajyrsin Viking585 Talonmiespalvelu@gmail.com tilaukset k8 https://Puutarhajyrsinta.blogspot.com

- Kasvimaiden muokkaukset puutarhajyrsinnät tilauksesta Stihl / Viking 585 puutarhajyrsimellä tarvittaessa vaikka perunapelloksi ;)

Viking 585 puutarhajyrsin + käyttäjä piha- ja puutarha, kasvimaille siirtolapuutarhoille Talonmiespalvelu@gmail.com pic33--
Ohessa itse kaivetun vaon maanmurskausta puutarhajyrsimellä:

---
Ohessa videoesittelyitä puutarhajyrsintää harkitseville:
 

#Tilaa #Puutarhajyrsintää #Viking585 tilauksen mukaan #käteisellä kohteissa kotitalousvähennysoikeus Talonmiespalvelu@gmail.com
Video 2 alla tilatun homma loppuvaiheessa
------
Asutun tai asumattoman kiinteistön raivaukset  (esim kuolinpesä jäänyt hoitamatta. (Huomio: Kantoja ei tarvitse jyrsiä, tekee niistä esim kukkapenkin tai pensasmustikalle istutuspenkin, niin hyvä kasvualusta ja silmäniloa tasamaan sijaan)

Onko sinulla / Teillä perhekunnallanne kesämökki tmv lomanviettopaikka, joka kaipaa kipeästi erilaista piharaivausta rakentamisen tai muiden toimintojen tieltä? 

Hoidamme asiakkaan puolesta puun poistot tonteilta. Tartumme pieniin ja suuriin urakoihin. Meiltä saat siis yksittäisten puiden kaadot ja isommatkin urakat ripeästi ja kustannustehokkaasti. Teemme myös rakennustyömaiden ja kiinteistöjen siivouksia. Ota yhteyttä, niin arvioidaan urakkasi kesto ja hinta. 
Maksutapa yksityisille käteisellä edetään, ei mene aikaa luottokelpoisuuksien katseluun eikä tilien tarkisteluihin ja motivaatio alkaa heti on hyvä.
Ennakkomaksuin yritys / yhteisötahoiltakin vähintään puolet aloitettaessa ja loput homman edetessä loppusuoralle (tapauskohtaisesti).

Meiltä saat myös viherrakentamisen erilaisia palveluita kun otat yhteyttä tarkennuksin on sitten kyse pihaan puutarhaan rakennettavasta terassista, koira-aidasta, pionipenkistä, pensasmustikoiden istuttamisesta tmv:sta

Leikkaustuotteiden jatkokäsittely joko hakettaen, silputen tai kaatopaikalle vieden eri maksusta joko siirtolavalla tai kuomullisella peräkärryllä pois.

Emme jätä sinua yksi tontilta kaadettujen puiden aiheuttamien leikkaustuotteiden kanssa, vaan hoidamme homman loppuun saakka. 

Kattava viherpihapalvelumme sisältää tarvittaessa myös kaadetun puunrungon /  pihapuiden runkojen pilkkomisen polttopuiksi ja hakkeeksi, (kantojen jyrsintä turhaa, maisemoi kukkapenkeiksi) ja oksistojen poiskuljetuksen. 

Muutama risunpätkä nurmikolla pihassa ei ole "jätettä", vaan kasvuvoimaa nurmikolle, mikä hoituu kun seuraavan kerran ajaa ruohonleikkurilla yli. Valitettavan usein kaupunkilaiset kuvittelevat, että piha on jokin kokolattiamatto. Ei ole, vaan elävä kokonaisuus mikä kaipaa ravinteita syksyn lehtinä, lehti- ja oksamurskana muuallekin kuin marjapensaiden juurille kalkituksen kera. Joten toimitaan kestävän kehityksen mukaan eikä pelleillä niuhottaen jos pihalla on jokin oksanpätkä vaan arvostetaan sitä maannoksena ja kasvuvoimana.
Oppikaa nyt perkele arvostamaan isänmaamme viherkasvustojakin ;) ei diivailemaan turhissa asioissa ;)?
Kaunista kesää kaikille leppoisan tunnelman kera ;)


---------------------------------

Yhteydenotot ensisijassa e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com
044-3380291 whatsup

Maksuehdot ensisijassa käteisellä aloitettaessa, taloyhtiöt vähintään puolet aloitettaessa ja loput kun on viimeinen päivä alkamassa.
Luotolla ei eletä, eikä rahoiteta erilaisia välistävetäjiä.

Yllä olevan tapaisia kuolleita tuijia ei kannata enempää miettiä muuta kuin tyvestä nurin. Turhaa itkua kuvitella että syöpäosastoltakaan lähdettäisiin maaotteluihin kirmailemaan aitoja ylittäen. Tuijien leikkauskatselmus suosituksineen Valkeakoski Lempäälä Kangasala Nokia Ylöjärvi Pirkanmaa
 https://Tuija-aitojen-leikkaukset-Nokia.blogspot.com

"Veli on velka otettaessa, veljenpoika maksettaessa", velkatalous vie aikaa ja hermoja, siksi edetään vastavuoroisesti aina palveluidemme yhteydessä, ei kaupastakaa lähdetä ostoksien kanssa ja todeta että maksan kun jaksan.

Tuijien leikkauskatselmus suosituksineen ja tuija-aitojen leikkaukset Valkeakoski Lempäälä Kangasala Nokia Ylöjärvi Pirkanmaa kuva1
https://Tuija-aitojen-leikkaukset.blogspot.com 
( Katso lisää yllä olevasta blogista)

-----------------------------------------------------------------------------

Tuijien leikkauskatselmus suosituksineen Valkeakoski Lempäälä Kangasala Nokia Ylöjärvi Pirkanmaa kuva12
https://Pensasaitojen-leikkaukset-Pirkanmaa.blogspot.com


-------------------------------------------
Pensasmustikka suojattu peuroilta jäniksiltä 1.6.2023 Piha- ja puutarhapalvelu Tampere Talonmiespalvelu@gmail.com-----------------
Suklaakirsikka suojattu peuroilta jäniksiltä 1.6.2023 Piha- ja puutarhapalvelu Tampere Talonmiespalvelu@gmail.com kuva1
Suklaakirsikka suojattu peuroilta jäniksiltä 1.6.2023 Piha- ja puutarhapalvelu Tampere Talonmiespalvelu@gmail.com kuva2-------------------


---------
-----------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti